Лілія Ребрик розповіла, що витворяє з волохатим красенем, якого їй подарувала Настя Каменських.

Популярна українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик вкотре показала яскраві кадри зі своїм домашнім улюбленцем - милим песиком Діксі породи бішон фрізе. З того моменту, як це волохате диво родині телезірки подарувала Настя Каменських, Лілія не може натішитись радістю від спілкування з Діксі , який вже став повноцінним членом родини.

Лілія Ребрик на особистій сторінці в Instagram активно спілкується з багатотисячною армією шанувальників та охоче ділиться яскравими кадрами та цікавими історіями з особистого життя.

Зокрема, тепер у стрічці телеведучої почали часто з'являтися фото з песиком. Саме йому Лілія присвятила один із дописів.

Лілія Ребрик зробила кілька настроєвих зимових кадрів на подвір'ї власного заміського будинку.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Вона постала перед камерою без макіяжу на обличчі у красивій шубці зі штучного хутра в бузково-рожевій гамі. На руках Лілія тримала, ніжно притискаючи до себе, красеня Діксі.

У дописі Лілія зізналася, що дуже полюбила песика і неймовірно щаслива, що він є у їхній сім'ї.

"Це не собака, це якесь диво! М’який, пухнастий, дуже ніжний і дуже терплячий (ведеться на всі ігри дітей і стійко терпить це)... Ми тепер без еього нікуди, Діксі завжди з нами: наш повноцінний п’ятий член родини! Собаки - це любов, правда!", - поділилась радістю Ребрик.

Нагадаємо, Лілія Ребрик розповіла, як почувається на погодних "гойдалках"

Як повідомляв портал Знай.ua, Лілія Ребрик запросила українців колядувати разом.

Також Знай.ua писав, Лілія Ребрик перетворилася на шаманку і заінтригувала українців