Популярна українська співачка Тіна Кароль не приховує від фанатів своє закулісне життя.

В одному з численних фан-акаунтів артистки опублікували коротке відео, де Тіна знімає себе в тренажерному залі. Причому вони опублікували в стрічці відео зі сторінки Кароль через пару годин після того, як вона показала його в Stories Instagram.

Кароль позує на камеру на лавочці тренажерного залу, сидячи в дивній позі і розкинувши ноги. Видно, що Тіна тренується і в перерві між вправами вирішила відобразити, як виглядає.

При цьому артистка не соромиться показувати шанувальникам натуральну красу і без страху публікує відео без косметики, на якому пританцьовує в такт музиці, яка грає в тренажерному залі.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше Тіна Кароль розповіла про новий сезон "Голосу країни". Цього разу вона По відеозв'язку в День Соборності України 22 січня взяла участь в ефірі на 1+1 і розповіла трохи про свої плани, як тренер "Голос країни".

"Ми все робимо для того, щоб наша країна мала свою ідентифікацію, "Голос країни", - це перезапуск, перезавантаження. Два нових тренера, дві нові енергії. Діма, з яким завжди цікаво і учасники, які в цьому сезоні неймовірно талановиті. Що буду робити я-це найголовніше, дати можливість зазвучати. Підняти рівень, підняти всі свої досліди. І їм віддати, щоб вони знали, що таке велика сцена. Тому що для них це новий крок у нове життя. Ми чекаємо нових зірок на "Голосі країни", - розповіла Тіна.

В ефір знаменитість вийшла зі свого будинку, а іноді перебивав її і вставляв слова її папуга, який сидів за кадром.

Нагадаємо, Тіна Кароль не змогла приховати свої секрети за лаштунками.

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль" блиснула " розкішним декольте на тлі брудного посуду.

Також Знай.uа писав, що Тіна Кароль розкрила таємницю нового "Голосу країни".