Стало відомо, що на 60-му році життя помер брат мільярдера Ріната Ахметова Ігор.

На сайті футбольного клубу "Шахтар" висловлюють глибокі співчуття родині Ахметова з непоправною втратою.

"Всі минулі десятиліття Ігор Леонідович допомагав будувати Сучасний "Шахтар". Він брав участь в управлінні клубом, відвідував домашні матчі в Донецьку, завжди був поруч з командою. Його досвіду і його порад буде сильно не вистачати всій родині ФК "Шахтар", – йдеться в публікації на сайті.

Новина про смерть брата Ахметова на сайті "Шахтаря", скріншот: shakhtar.com
Новина про смерть брата Ахметова на сайті "Шахтаря", скріншот: shakhtar.com

Ігор був не просто моїм старшим братом, він був моїм найкращим другом. У дитинстві ми ділили одну цукерку на двох, а протягом усього життя на двох ми ділили і радості, і прикрощі. І любов до «Шахтаря» у нас теж була одна на двох - Ігор любив і розумів футбол, і дуже багато мені допомагав. Він був дуже доброю, порядною і гідною людиною. І мені його буде дуже не вистачати Рінат Ахметов

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Ігор Ахметов пішов по стопах свого батька і теж в молодості працював у шахті, що і стало причиною отримання важкого професійного захворювання. Воно і змусило його залишити роботу. Причина і деталі смерті брата українського олігарха не розголошуються.

Нагадаємо, йому б виповнилося 79: як виглядав покійний чоловік Ротару в молодості. 20 січня могло б виповнитися 79 років народному артисту України, керівнику легендарного ансамблю "Червона рута" і чоловікові Софії Ротару Анатолій Євдокименко.

Як повідомляв "Знай.ua", зупинилося серце легендарного телеведучого Ларрі Кінга. Зупинилося серце всесвітньо відомого журналіста, якому свого часу належав рекорд за кількістю взятих інтерв'ю.

Знай.ua писав, коронавірус забрав життя "батька" культових трюків Джеймса Бонда. 22 січня стало відомо про смерть 90-річного французького каскадера Ремі Жюльєна, який займався постановкою трюків для серії фільмів про Джеймса Бонда і франшизи "Жандарми".