Сьогодні, 24-го січня приблизно о 8:15 ранку в Бразилії в районі міста Порту-Насіунал, штат Токантіс, розбився малогабаритний легкомоторний літак, в якому знаходилися представники клубу "Пальмас".

В результаті авіакатастрофи загинули футболісти і президент ФК"Пальмас". Гравці і президент летіли на гру проти команди "Віла-Нова" в рамках Кубка Верді.

Літак розбився через кілька хвилин після зльоту зі злітно-посадкової смуги в районі Лузімангес в Порто-Насіунал, муніципалітеті, розташованому в 60 км на південь від Пальмаса. Літак впав на землю в заростях за межами злітно-посадкової смуги.

При катастрофі судно запалало, і від нього практично нічого не залишилося. Прибулі на місце авіакатастрофи співробітники безпеки, швидкої допомоги і пожежники зафіксували, що в результаті інциденту живих не виявилося.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Що саме стало причиною аварії, на даний момент невідомо.

Імена загиблих:

Ранула: воротар, 27 років;
Лукас Пракседес: лівий захисник, 23 роки;
Гільєрме Ное: захисник, 28 років;
Маркус Молінарі: півзахисник, 23 роки;
Лукас Мейра: президент "Палмас", 32-річний бізнесмен.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Моторошна авіакатастрофа в Борисполі перелякала українців: "невдало приземлився..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Новий рік почався з АВІА аварії: на житловий будинок впав літак, є загиблі

Також «Знай.иа " писав, що Під Тернополем впав літак, очевидці приголомшили правдою: "рятувати було нікого"