У Москві знайшли мертвим відомого російського стендап-коміка Олександра Шаляпіна. За інформацією ЗМІ, причиною смерті стало самогубство. Чоловікові був усього лише 41 рік.

Про цю сумну новину повідомляє Telegram-канал Mash.

Олександра виявила мертвим вдома дружина рано вранці. Вона викликала швидку, але для допомоги було вже занадто пізно. Зараз на місці працюють правоохоронці.

Відзначається, що тіло Шаляпіна виявила вдома його дружина. Жінка викликала швидку. В даний час на місці знаходяться медики і поліцейські. Правоохоронці розбираються в обставинах події.

Як повідомляють російські федеральні телеканали, 41-річний комік проживав в квартирі на Хорошевському шосе, де і було виявлено його тіло.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Олександр Шаляпін, фото Telegram
Олександр Шаляпін, фото Telegram

За словами дружини, у Шаляпіна останні 20 років були проблеми з алкоголем, а останні роки він перебував на лікуванні в клініці в Бєлгороді. У Москву він приїхав кілька днів тому.

Менеджер Шаляпіна вже підтвердив, що це був суїцид:

"Він перебував у депресії, дружина все підтвердила. Ми з ним давно не спілкувалися. Останнім часом він був на реабілітації, лікувався від алкоголізму. Вийшов у четвер, приїхав додому і не оговтався! У нас були підтверджені концерти на лютий ..."

Олександр Шаляпін найбільш відомий як один з учасників Stand Up Show на російському каналі ТНТ. Свій шлях у гуморі він почав у КВК, також він працював у команді шоу "Велика різниця" на Першому каналі. Останніми роками він грав у виставах ТЕАТРА.DOC, а також був ведучим на російських телеканалах A-one і 2x2. Окрім цього, він зіграв низку ролей у кіно, у тому числі й у картині "Бумер. Фільм другий".

Нагадаємо, помер знаменитий вокаліст ВІА" Лийся, пісня " Володимир Єфименко. Йому було 66 років. Про смерть повідомили колеги виконавця.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у понеділок, 28 грудня, у віці 71 року на Буковині помер заступник голови Дисциплінарного комітету Асоціації футболу Дмитро Твілік.