Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила перед новорічними святами на райський острів Балі разом з Владом Топаловим і їх сином Майклом, виставляючи безліч радісних фото і відео. Так, чоловік артистки зробив зворушливе спільне селфі з коханою, позуючи в готелі з панорамним видом на океан і пальми.

Влад зізнався, що їх зимові канікули пройшли просто незабутньо, зіркова сім'я встигла зустріти безліч нових людей, провести час один з одним, насолодитися апетитною їжею. Топалов також зазначив, що іноді вони з Тодоренко буквально хотіли "вбити один одного", проте від цього їх любов лише стала міцнішою. Варто відзначити, що парі вже кілька місяців приписували розлучення, проте саме подружжя чутки активно заперечують.

"The best times of our lives this year!
Amazing people! Fantastic food! Family time! Wanting to kill each other from time to time but loving even more!
That’s life🤷🏻‍♂️♥️🤟🏻💪🏻👌🏻👍🏻🤍

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

(Найкращі часи в нашому житті цього року! Дивовижні люди! Фантастична їжа! Сімейний час! Час від часу хотіли вбити один одного, але тепер любимо ще більше!
Це життя🤷🏻♂️ ♥ ️🤟🏻💪🏻👌🏻👍🏻)"

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася