Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на зимові канікули, Вибравши для відпочинку райські Мальдіви, щоб як слід поніжитися на теплому сонечку, насолодитися апетитною їжею, блакитною водою, і, звичайно ж, зробити безліч яскравих фото бікіні. Так, артистка виставила зачаровуюче відео, на якому показала, як їй вдалося поплавати поруч з величезним океанічним скатом, ніжно називаючи рибу своїм новим другом.
Красуня зізналася, що ролик їй вдалося зняти на смартфон, вибравши заспокійливий хіт Enya "Only Time". При цьому Леся згадала кумедний момент з шоу "Танці з зірками", коли сиділа в якості запрошеного члена журі з "лисою" перукою на голові, чим шокувала і глядачів, і зірок.

"My new Maldivian friend 🌊 (мій новий мальдівський друг)

P. S. Як сказала мені одного разу Тіна Кароль...коли я сиділа лиса на Танцях з Зірками:
- Леся, це був офігенний entertainment 😁

Знімала на телефон🥰як вам?"

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "не страшно було так близько?", "Скат став раптом "звєздою"😂", " Дуже круто!👌 😍 😍 ", "Клас!!! 🔥🔥🔥👍👍👍❤️❤️❤️", "Гігант!".

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.