Гвардійці зі складу ООС надали допомогу водієві, постраждалому внаслідок ДТП. Про це повідомили в прес-службі операції об'єднаних сил в Facebook.

"Днями, під час несення служби у складі мобільного блокпоста поблизу населеного пункту Попасна, що на Луганщині, бійці батальйону оперативного призначення імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького надали допомогу громадянину, який потрапив у дорожньо-транспортну пригоду", - сказано в повідомленні.

Згідно з попередньою інформацією, водій автомобіля не впорався з керуванням і з'їхав з дороги. В результаті він не зміг зупинитися і в'їхав на швидкості в дерево. В результаті чого втратив свідомість.

"Побачивши пошкоджену машину і водія без свідомості, гвардійці, які рухалися в попутному напрямку, звільнили потерпілого з салону понівеченого автомобіля, надали йому першу медичну допомогу і викликали на місце бригаду швидкої допомоги. Врятованого було передано медикам і госпіталізовано до лікарні міста Бахмут", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, путінські найманці продовжують плювати на домовленості, ворог шість разів порушував режим тиші на Донбасі.

Як повідомляв Знай.uа, ворог атакує українських воїнів з гранатометів і кулеметів, що відбувається на лінії вогню.

Також Знай.uа писав, що тернополянин у формі зник на Донбасі, копи збилися з ніг.