Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, 25 січня на своїй сторінці в Instagram повідомила численним шанувальникам сумну новину - у віці 81 року пішов з життя її тато, Олексій Йосипович Жмур.

Знаменитість виставила зворушливе спільне відео з найріднішим чоловіком, на якому Олексій Йосипович позував з донечкою на святкуванні Нового року 2021, вітаючи на камеру близьких. При цьому тато ніжно дивився на маму Насті, Лідію Петрівну, яка в цей час була за кадром, зізнаючись коханій у своїх теплих почуттях.

Сама ж Каменських не змогла стримати емоцій, залишивши для батька сумне, але в той же час трепетне послання. Дружина Потапа зазначила, що саме тато навчив її любити, пообіцявши передати цю науку своїм дітям, а також попросила рідного чоловіка частіше приходити до неї у снах.

"Я люба пап...

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Завжди була люба тобою, а тепер своїм чоловіком! Я пам'ятаю, що любов найголовніше!

Ти мене навчив любити і я навчу своїх дітей! Спасибі, що був моїм татом!

Найдобрішим, найвеселішим, турботливим, цікавим, розумним, мудрим і сильним!

Будь ласка, приходь до мене частіше у снах.

Я люблю тебе, тато!"