Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, 25 січня на своїй сторінці в Instagram повідомила численним шанувальникам сумну новину - у віці 81 року пішов з життя її тато, Олексій Йосипович Жмур.

Знаменитість виставила зворушливе спільне відео з найріднішим чоловіком, на якому вони разом, дружною сім'єю відсвяткували Новий рік 2021. Настя зізналася, що саме тато навчив її любити, був доброю, турботливою, веселою і мудрою людиною. Артистка також попросила у Олексія Йосиповича частіше приходити в її сни.

Що ж відомо про тата Насті Каменських? Олексій Йосипович Жмур народився 16 травня 1939 року. Чоловік в молодості був капітаном збірної "Динамо" з волейболу, а пізніше працював концертним директором хору ім. Г. Верьовки. В одному з інтерв'ю чоловік Насті, Потап, зізнався, що весілля 23 травня 2019 року кохані відсвяткували в Україні саме заради тата Каменських, адже чоловікові в такому похилому віці було б важко переносити далеку дорогу.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

тато і мама Насті Каменських, instagram.com/kamenskux/

Всі важливі свята зірка зустрічала не тільки з чоловіком, але і з любими батьками, мама Лідія Петрівна і тато Олексій Йосипович часто гостювали у Каменських і Потапа в заміському будинку. До слова, для творчого псевдоніма Настя вибрала дівоче прізвище матері, яке здавалася їй більш милозвучним.

маленька Настя Каменських з татом і мамою, instagram.com/kamenskux/