У понеділок, 25 січня, стало відомо про страшний інцидент на гірськолижному спуску в Румунії. Так, любитель активного відпочинку мало не потрапив у лапи голодного хижака, який переслідували його по п'ятах.

Про цей інцидент повідомили в румунських ЗМІ.

Варто уточнити, що моторошна ситуація з нападом ведмедя сталася на схилі в румунському Предялі. Інші туристи, які на той момент перебували в кріслах на гірськолижному підйомнику, намагалися попередити лижника, що потрапив у біду.

"Давай швидше, швидше! Ведмідь за тобою женеться! Не озирайся більше назад", - кричали люди.

До речі, лижник все ж встиг врятуватися – ведмідь перестав його переслідувати.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Представник окружної інспекції Іон Захарія розповів, що чоловік вчинив правильно, коли в якийсь момент кинув свій рюкзак, і ведмідь зайнявся вивченням цього об'єкта. Саме в цю мить небезпека була подолана.

За інформацією працівників туристичного об'єкта, протягом дня до служби 112 надійшло три дзвінки про присутність хижака. У цих повідомленнях говорилося про те, що ведмідь з'являвся на двох схилах. Згодом влада Брашова випустила два попереджувальні повідомлення.

Нагадаємо, на Закарпатті аномальна зима не дає клишоногим спокою, ніяк не вляжуться: "Не засинають вже два роки".

Як повідомляв портал Знай.uа, на Прикарпатті в січні розтанув сніг і пурхають метелики: "Вже весна?"

Також портал Знай.uа писав, що у Хмельницькій області народилися клишоногі малюки, мережа в захваті: перше батьківство.