На минулих вихідних відбулася прем'єра 11-го сезону популярного вокального шоу "Голос країни". На етапі сліпих прослуховувань найкращі таланти країни поборються між собою за право стати частиною команди суддів: Тіна Кароль, Monatik, Надя Дорофєєва та Олег Винник.

На офіційній сторінці проекту опублікували уривок одного з найкрасивіших виступів першого ефіру. Так, на відео талановитий хлопець Тьома Паучек виконав сучасну інтерпретацію пісні гурту "Мертвий півень" під назвою "Гуцулка Ксеня". Варто зазначити, що солодкий спів молодого артиста сподобався відразу чотирьом суддям.

"#голоскраїни11 в трендах YouTube ⚡️ А ти вже бачив виступ Тьоми Паучек? Пиши в коментарях, чи здивував тебе учасник з #командаMonatik новим аранжуванням пісні "Гуцулка Ксеня" і своїм вокалом ⬇️" - йдеться в публікації.

"Шикарно", "Сильно 😍🔥", "Найкращий 😍💕", "Дуже красиво 🔥🔥🔥", "Талантище браво 👍👍👍", "Неймовірно 😻", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва в суддівському кріслі "Голосу країни" відповіла на головні питання: "До мене прийдуть ті…"

Як повідомляв портал Знай.uа, іменинниця Тіна Кароль зізналася, що готова охоче поділитися секретами за гроші.

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Горбунов опублікував кадр зі зйомок нового сезону шоу "Голос країни. Перезавантаження".