Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, 25 січня на своїй сторінці в Instagram повідомила численним шанувальникам сумну новину - у віці 81 року пішов з життя її тато, Олексій Йосипович Жмур.

Знаменитість важко переживає втрату найріднішого чоловіка, попросивши під трепетним прощальним відео частіше приходити до неї у снах. Так, артистка виставила зворушливе селфі з мамою Лідією Петрівною, підтримуючи один одного в переламний життєвий момент.

На фото Настя ніжно обіймала маму, яку звикла ласкаво називати "Лідочкою", не приховуючи емоцій і зізнаючись, що немає в світі більш теплого і спокійного місця, ніж обійми найріднішої жінки.

"Немає в світі місця тепліше і спокійніше, ніж в обіймах мами

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

❤️"

Фолловери не пройшли повз, підтримуючи Настю і її сім'ю: "мої співчуття🙏", " стільки тепла❤️❤", " Тримайся, Настюша! Обійми Маму за Нас всіх 🙏", "Настя Тримайся 💕ми тебе любимо", " у мами вдома на кухні так добре.. тримайтеся, дівчата. Сил вам.", "Ваша вічна пам'ять, ваш вічний смуток. Наші співчуття🙏 🏻".

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.