Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість разом з красунею-дружиною Лілією і їх 5-річним сином Леоном вирушили на довгоочікувані зимові канікули в сонячний Маямі, США. Так, артист виставив кумедне відео, на якому показав, як його сім'я нібито дісталася до далекого місця призначення без допомоги літака.

Влад за допомогою нескладного монтажу "зібрав" Лілію і Леона в кулак, після чого проніс їх з витягнутою рукою по аеропорту, в таксі, на борту літака, а в кінці "висадив" рідних людей в сонячному Майямі, чому ті були невимовно раді, навіть перебуваючи в теплому зимовому одязі.

"Як ми тут опинилися?

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ось так!..

І рука, якщо що, теж з нами...😜"

Фолловери залишилися в захваті: "цікаво було, напевно, з боку дивитися на Влада, який скрізь ходив і знімав на телефон витягнутий вперед кулак🤣 🤣 🤣", " які ви красиві щасливі і дуже позитивні .Гарного відпочинку вам чарівна СІМ'Я!!!💖💖💖👍👍👍👍", "Чарівник!!!👏 ", "Ви дуже-дуже крута сімейка❤️️️🤘 👏".

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.