Відома українська співачка, екссолістка групи "ВІА Гра" Санта Дімопулос, дуже активно веде сторінку в Instagram, де ділиться з більш ніж 800-тисячною аудиторією не тільки творчими успіхами, а й подробицями особистого життя, а також секретами краси і розкішної фігури.

Нещодавно знаменитість, яка також є переможницею шоу "Танці з зірками" вирушила з чоловіком, маленькою донькою Софією і старшим сином Даніелем підкорювати райські Мальдіви, де вже встигла зустріти зіркову подругу - прийму-балерину і члена журі "Танці з зірками" Катерину Кухар.

Красуні без сорому демонструють розкішні фігури в різних бікіні, а недавно і зовсім виставили спокусливі схожі фото, насолоджуючись літнім душем під спекотним сонечком. На офіційному акаунті шоу "Зірковий шлях" українцям запропонували порівняти, чиї ж "вологі" знімки вийшли гарніше, демонструючи колаж з артистками в купальниках.

"Битва мокрих купальників 🔥

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Наразі прима-балерина Катерина Кухар (@ekaterinakukhar_official) та співачка Санта Дімопулос (@santadimopulos) насолоджуються «літом» — відпочивають на Мальдівах. І не лише час від час бачаться, а й публікують схожі кадри.

Так, зірки сфотографувалися в купальниках під краплями теплого душу. А чий знімок вам подобається більше? ⭐"