Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилося архівне фото, на якому Кароліна позувала в досить спокусливому вбранні. Так, артистка з'явилася перед камерами однієї з фотосесій, сидячи на невеликій табуретці на біло-блакитному фотофоні.

Красуня приміряла довге оксамитове плаття чорного кольору з глибоким декольте і високим розрізом на нозі, доповнивши жіночний образ вечірнім макіяжем з бордовою помадою на губах і масивними блискучими сережками. Зірка засвітила і довгі ноги, і тонку талію, а її шанувальники поцікавилися у адіторії, як почався їх тиждень.

"Всім привіт!🥰

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як почався ваш тиждень?💙"

Фолловери не пройшли повз, а деякі помітили, як змінився їхній кумир: "квітка😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍!!!", "Нереальна Краса !!! 😍😍😍🔥🔥🔥❤️❤️❤️👏👏👍👍💋", "Просто неповторна❤️❤️❤️❤️", "❤️як схудлааа...але їй личить...тонка така!!!👏 👏 👏 👏 ", "Красуня !!!!".