Захисниця всього українського, колишній нардеп від партії "Свобода" Ірина Фаріон після інтерв'ю коротко, але ємко висловилася про те, яку країну вважає найкращою.

Ролик, який опублікували в TikTok записали у формі вікторини, де потрібно вибрати одну країну. До слова, нещодавно українську блогершу, яка вибрала Росію, а не Україну жорстко розкритикували і навіть додали в базу "Миротворця".

Отже Фаріон пропонують вибрати Україна або: Німеччина, Польща, Білорусь і Росія. У всіх випадках Ірина без роздумів обирає Україну, а на варіанті Росія ще додала:

"Тільки Україна. Росії немає взагалі, це болото", - говорить Фаріон.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Така позиція Ірини зібрала неоднозначні коментарі. Одні користувачі підтримали її, а інші порахували, що вже достатньо про це говорити.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Раніше ми повідомляли, що скандально відома захисниця всього українського, колишній нардеп від партії " Свобода" Ірина Фаріон продовжує присвячувати громадян в усі тонкощі законодавства України. Цього разу Ірина Фаріон спробувала в деталях розібратися, як діятиме чи не діятиме закон "Про забезпечення функціонування української мови, як державної".

"Про нібито українську мову у сфері обслуговування. "Не руште оман", - каже один з героїв в.Підмогильний. Я, звичайно, "порушую цю оману" і викриваю гнилу суть мовного закону, зокрема його 30 ст.", - пише Ірина Фаріон.

Нагадаємо, Фаріон переключилася на захисників Донецького аеропорту, "кіборгам" тільки цього не вистачало.

Як повідомляв Знай.uа, скандальна Фаріон розгромила ялинку в Києві.

Також Знай.uа писав, що Фаріон жорстко пройшлася по "мовному закону" для сфери обслуговування.