Відомий американський перукар розкрив головну помилку при митті голови.

На відеоролик, який він опублікував на своєму YouTube- каналі, звернули увагу журналісти The Sun.

Стиліст Бред Мондо( Brad Mondo), на сторінку якого в Instagram підписані майже два мільйони людей, розповів як правильно мити волосся. Перукар пояснив, що часто люди занадто сильно втирають шампунь в шкіру голови. За його словами, таким чином ми пошкоджуємо кутикулу волосся, що в подальшому призводить до їх випадання.

"Багато під час миття сплутують волосся, намагаючись якомога сильніше втерти шампунь в шкіру голови. Деякі навіть скрабують голову нігтями-але так робити не можна"— - розповів Мондо.

Стиліст порекомендував наносити Очищуючий засіб не круговими рухами, а з боку в бік. Тому що ці рухи найбільш щадні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також, перукар пояснив, що незалежно від довжини волосся необхідно використовувати кількість шампуню розміром з дві монети і наносити його потрібно тільки на корені волосся. За словами Мондо, під час миття голови вода повинна бути теплою, а не гарячою або холодною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хлопець 10 років не мив і не розчісував голову: на що перетворилася голова бідолахи

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ви все життя мили голову неправильно: як уникнути проблем з волоссям

Також «Знай.иа " писав, що Сиве волосся можуть бути розкішними: літня красуня показала, як правильно доглядати за шевелюрою