Відомий "КВНщик", а нині учасник українського проєкту "Дизель Шоу" Сергій Писаренко зізнався, що 2020 рік для нього був непростим, але є багато моментів, за які він вдячний "коронавірусному" року.

Попри всю "ковідність" 2020-го, Сергій Писаренко постарався запам'ятати та взяти з собою у новий рік тільки хороше. Про те, що вразило гумориста найбільше, він розповів у фото, які опублікували на офіційній сторінці "Дизель Шоу" в Instagram.

За словами Сергія Писаренка, він вперше дізнався, що таке онлайн-викладання.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Попри всі карантини, гумористу таки вдалось побачити море минулого року - разом з "Дизель Шоу" він відвідав Одесу. А от дітям Писаренка пощастило більше - вони купались у Середземному морі.

А ще гуморист звідав всі принади катання на "тупих лижах".

Оцінив Сергій Писаренко й те, що 2020-й дав йому можливість, хоча, правильніше було б сказати - змусив, провести більше часу з сім'єю. І за це він вельми вдячний.

Нагадаємо, українське "Дизель Шоу" продалося каналу країни-агресора.

Як повідомляв портал Знай.ua, Писаренко розповів про сварку Зеленського, Галустяна і Маслякова

Також Знай.ua писав, "Дизель Шоу" звинуватили у крадіжці