У вівторок, 26 січня, стало відомо про курйозний інцидент у Польщі – український заробітчанин звільнився з заводу і на знак протесту прийшов до будівлі абсолютно оголеним.

Про це повідомляє Gazeta Wrocławska.

Так, видання оприлюднило фотографію, на якій чоловік стоїть спиною до камери і демонструє обома руками непристойний жест у бік будівлі фабрики LG. Таким способом українець вирішив попрощатися з роботою, яку ненавидів.

Представники корейської фірми підтвердили, що чоловік дійсно працював на цьому підприємстві. За їх інформацією, громадянина України найняли через сторонню фірму.

У компанії були вражені тим, що він вийшов на вулицю голим у січневий холод. Представники польського заводу припустили, що він був у нетверезому стані, і розповіли, що на момент інциденту він вже не значився співробітником LG.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

українець у Польщі, фото Gazeta Wrocławska
українець у Польщі, фото Gazeta Wrocławska

Нагадаємо, львів'янка Оксана Шевченко разом із чоловіком та двома синами нещодавно переїхала до Польщі. Тепер жінка з сім'єю живе в Кракові та веде блог, в якому ділиться корисними порадами для тих, хто планує переїзд.

Як повідомляв портал Знай.uа, при отриманні іноземних доходів громадяни України повинні подати декларацію про майновий стан і доходи. Таку заяву зробив голова Державної податкової служби Олексій Любченко.

Також портал Знай.uа писав, як українка поїхала на заробітки до Польщі і закохалася вперше в житті: відвернулися навіть діти.