Головний герой 11 сезону найромантичнішого шоу на каналі СТБ "Холостяк" Михайло Заливако поділився з багатотисячною армією шанувальників свіжою затишною фотографією на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Так, на опублікованому фото бізнесмен з'явився з ведучим "Холостяка" і "Холостячки", багатодітним татом Григорієм Решетником.

Виявляється, що чоловіки проводять разом багато часу не лише на знімальному майданчику нового сезону. Гриша і Міша сидять на коричневому дивані і задоволено посміхаються.

"☕️ 🕰", - лаконічно підписав знімок новий "Холостяк".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Михайло Заливако і Григорій Решетник, фото з Instagram

"На позитиві 😍😍, "Дуже чекаємо на новий сезон 🔥🔥", "Позитивчики🤗", "Ну ви круті 😻😍😍😍", "Вже відзняли фінал?", "Яка чудова жива фотографія", "Гриша пушка", "Класні 😍", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, кому "Холостячка" Ксенія Мішина передала естафету: новий Холостяк прокинувся знаменитим – елітні курорти, гори і спортзал.

Нагадаємо, новий "Холостяк" Михайло гаряче звернувся до українців: "Бажаю кохання".

Як повідомляв портал Знай.uа, Михайло Заливако вже обеззброїв претенденток на серце: "Для тих, кому не спиться".

Також портал Знай.uа писав, що Заливако вже починає інтригувати українок: "Дякую за вчорашню ніч".