Чиновник прив'язав собаку до машини і тягнув за собою, суд став на бік шкуродера: "Потрапив під адмінку"

Ексчиновника Володимира Байдича, який прив'язав собаку до машини виправдав суд. Нагадаємо, 17 листопада 2019 року, в Красилівському районі поблизу села Кузьмин солдат спецназівець, який їхав за кермом машини, помітив шокуюче видовище. Він побачив, як за машиною тягнуть на ланцюгу собаку.

Кохана колишнього Лорак розповіла все про свого спонсора: робить це на ніч

Колишній чоловік відомої української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу після скандального розлучення знайшов собі нову кохану. Обраницею турка стала киянка Лілія, яка працює візажисткою та виховує маленьку доньку.

дівчина Мурата Налчаджіоглу, фото з Instagram
дівчина Мурата Налчаджіоглу, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Українцям показали шикарний особняк Софії Ротару: хвойний ліс і Range Rover на ділянці

73-річна зірка радянської та української естради Софія Ротару під час карантину більшу частину часу проводить у своєму заміському будинку під Києвом. Журналісти з'їздили в селище П'ятихатки, яке знаходиться поруч з елітним Козином, і подивилися, де живе українська Примадонна.

Софія Ротару, скріншот з відео
Софія Ротару, скріншот з відео

Аферисти "розвели" українку на 26 тисяч гривень: "Ви виграли автомобіль"

Українка попалася на гачок аферистів і позбулася 26 тисяч гривень. 32-річній жінці прийшло СМС-повідомлення про те, що вона виграла автомобіль Volkswagen Tiguan. Для того, щоб переконатися в тому, що їй насправді пощастило, українка перейшла за вказаним посиланням і знайшла свій номер телефону серед списку переможців.

Телефонні шахраї, скріншот: YouTube
Телефонні шахраї, скріншот: YouTube

Голий українець непристойним жестом попрощався з пекельною роботою в Польщі

У вівторок, 26 січня, стало відомо про курйозний інцидент у Польщі – український заробітчанин звільнився з заводу і на знак протесту прийшов до будівлі абсолютно оголеним. Видання оприлюднило фотографію, на якій чоловік стоїть спиною до камери і демонструє обома руками непристойний жест у бік будівлі фабрики LG.

українець у Польщі, фото Gazeta Wrocławska
українець у Польщі, фото Gazeta Wrocławska

У Харкові малюків відібрали у горе-матері, жили в смітті та їли вбитих собак

У вівторок, 26 січня, стало відомо про те, що в Харкові поліцейські забрали дітей з квартири, заваленої сміттям і тарганами. В квартирі на вулиці Римарській, 16, проживали мама, бабуся, п'ятеро дітей і четверо собак.

скріншот з відео
скріншот з відео