Колишній чоловік відомої української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу після скандального розлучення знайшов собі нову кохану. Обраницею турка стала киянка Лілія, яка працює візажисткою та виховує маленьку доньку.

Красуня часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram фотографіями з особистого життя і показує, як проводить час і відпочиває з Муратом. До речі, нещодавно парочка літала на відпочинок у турецьку Каппадокію, де зустріла Новий 2021 рік.

Цього разу Лілія опублікувала на своїй сторінці в соцмережі милий кадр, зроблений в її київській квартирі. Вона фотографує себе на телефон перед дзеркалом у своїй великій гардеробній кімнаті. На фото можна побачити безліч дорогого одягу, взуття та парфумерії.

"А спонсор моїх локонів – колосок на ніч🤪", - кумедно підписала знімок дівчина.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

дівчина Мурата Налчаджіоглу, фото з Instagram

Варто зазначити, що під постом залишений лише один коментар користувача соцмережі. Ймовірно, Лілія чистить свою сторінку після цькування, яке влаштували шанувальники Ані Лорак у соцмережі.

Нагадаємо, нова кохана колишнього Лорак Мурата показала, що вміє: "А ви любите?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак нагадали про найромантичніші вчинки колишнього чоловіка Мурата Налчаджіоглу, зворушливо до сліз.

Також портал Знай.uа писав, що кохана колишнього Лорак показала майбутню тещу Мурата.