Назва "Ізоляція" вже міцно закріпилася в медійному просторі, як найжахливіше місце на окупованій території. "Ізоляція" - це донецький концтабір, який створили окупанти, де вже сьомий рік поспіль руйнують долі тих нещасних, кому не пощастило опинитися там. Один з колишніх ув'язнених активно просуває в маси викриття цього страшного місця і веде боротьбу з тими, хто просуває неправдиву інформацію про концтабір.

Йдеться про Станіслава Асєєва - письменника, журналіста та колишнього в'язня концтабору, який на своїй сторінці у Фейсбуці показує реалії "Ізоляції", а також її унікальні кадри.

фото: Станіслав Асєєв / Фейсбук
фото: Станіслав Асєєв / Фейсбук

фото: Станіслав Асєєв / Фейсбук
фото: Станіслав Асєєв / Фейсбук

фото: Станіслав Асєєв / Фейсбук
фото: Станіслав Асєєв / Фейсбук

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

"Зараз ви бачите унікальні кадри: загальне фото території "Ізоляції", камери ув'язнених (перший поверх з гратами) і прогулянковий дворик, обнесений "колючкою", куди нас виводили вранці на 5-7 хвилин. Але родзинка навіть не в цьому. Вона в тому, що фото ці розміщені у відкритому доступі на телеграм-каналі, на якому обіцяють і далі зливати "Ізоляцію", включаючи дані з "журналу обліку відвідування затриманих ССО МДБ ДНР". Схоже, ті, у кого з адміністрації ще збереглися мізки, нарешті зрозуміли, чим в найближчому майбутньому обернеться для них ця "тема" - міжнародним розшуком і судом з нашого боку-і "обнуленням " в цьому випадку від " братів " з ФСБ. Так що вирішили заробити собі індульгенцію. Що ж, це навряд чи, ми теж готуємо сюрприз. Якщо хтось думає "пошуміли і всі забули" - помиляєтеся, виродки: скоро вас буде знати в обличчя кожна собака навколо ваших паршивих будинків",- написав Станіслав Асєєв і поділився кількома кадрами з "Ізоляції".

фото: Станіслав Асєєв / Фейсбук
фото: Станіслав Асєєв / Фейсбук

"Так виглядає русскій мір. Безжальний із садистськими схильностями", " Це співробітник МДБ розміщує?", "Таке на фото практично і не потрапляє, хіба що після " закриття"", "Дякую, Станіслав. Правда про злочини російських терористичних угруповань «лнр/днр» повинна бути в доступному просторі", " Цікаво, чи швидко його впіймають?", " Всьому буває кінець", " Але... "Україна готує концтаборі для громадян лнр-днр..". зараз таку х#ню транслює російській зомбівізор", " Рано чи пізно злочинці будуть наказані!", " А в Горлівці скільки таких місць...", "І головне дерева, "порєбрікі' побілені ска, порядочек", " Кожного знайдемо! З кожним розберемося! ", " Напевно мало хто зрозумів, що таке «тапік». Це армійський Телефонний Апарат ТА-57, для польового зв’язку , обладнаний ручним генератором електричного струму...", " Тримайтеся й будьте обережні, пане Станіславе! На жаль, нинішня влада робить все, щоб суду над тими гадами не було", - коментували українці пост.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українцям показали ангелів-хранителів легендарних кіборгів: "Хтось повинен робити чорну роботу"

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Нацкорпус" закликає карати за співпрацю з ворогом. Відео

Також «Знай.иа " писав, що Полонені українці пройшли крізь руки катів Путіна і розкрили страшну правду: "благав, щоб мене вбили"