Популярна українська комедійна акторка Олена Кравець, яка багато років працює в студії "Квартал 95" і очолює новий проект "Жіночий квартал", часто радує публіку яскравими фото і відео з життя в своєму Instagram.

Не так давно подруга президента Володимира Зеленського і багатодітна мама поділилася в своїх Insta Stories чудовою новиною – вона озвучуватиме персонажа на ім'я Оп у мультфільмі "Пончари: Глобальне заокруглення". Відомо, що комедійна картина з'явиться в українських кінотеатрах з 11 лютого 2021 року.

Так, Кравець вирішила показати шанувальникам процес запису її голосу в студії. Зірка зізналася, що озвучування мультфільмів – одне з її улюблених занять.

"Друзі, я в черговому своєму дзені займаюся одним зі своїх найулюбленіших взагалі занять. Дублюю мультик. У головній ролі в мультику "Пончари". І звати мене тут Оп", - поділилася акторка.

Олена Кравець озвучує мультик, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Олена Кравець озвучує мультик, скріншот Insta Stories

Олена Кравець озвучує мультик, скріншот Insta Stories

Олена Кравець озвучує мультик, скріншот Insta Stories

Варто зазначити, що вперше Кравець озвучила персонажа мультфільму в 2015 році. Голосом артистки заговорила головна лиходійка в мультфільмі "Міньйони" Скарлет. Тоді в процесі роботи Олена змогла підтягнути українську мову.

Нагадаємо, Олена Кравець похвалилася величезним букетом: "Щотижня хлопці привозять".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Кравець стала дружиною Потапа: "Такий різний".

Також портал Знай.uа писав, що Кравець з "Кварталу" повністю змінила імідж: "Ніколи не була такою красивою".