Дан Балан вбрався у білий піджак і спантеличив шанувальників запитанням, підкинувши дров у вогонь чуток про стосунки з Тіною Кароль.

Молдавського мачо, який підкорив глядачів неймовірною харизмою, оксамитовим голосом і граціозною пластикою рухів, Дана Балана давно підозрюють у романі з Тіною Кароль, з якою вони колегували на українському шоу "Голос країни.

Пару днів тому, 25 січня Дан зворушливо привітав Тіну з днем народження, оприлюднивши спільне фото, після чого шанувальники з новою силою заговорили про їхнє весілля.

А тепер гарячий красень "добив" їх зміною іміджу та інтригуючим запитанням.

Дан Балан оприлюднив фото, на якому постав у білому піджаку, що не властиво співаку, адже він надає перевагу чорному кольору.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Своэ фото вын прокоментував запитанням:

" Побувати там можна тільки раз ... де? ".

Більшість фанатів в один голос заявили, що це місце - вівтар. І звичайно ж, припустили, що йдеться про весілля з Тіною Кароль - вона його "перетягнула на світлу сторону", а він її поведе до вівтаря.

Нагадаємо, Дан Балан на всю Україну сказав Тіні Кароль заповітні слова

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль розтанула в обіймах Дана Балана

Також Знай.ua писав, Тіна Кароль і Дан Балан перетворилися на мультяшних персонажів