Анна Заворотнюк – 24-річна донька відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка довгі місяці бореться з онкологією. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото і відео свого життя.

Нещодавно красуня відповіла в своїх Insta Stories на найбільш хвилюючі питання підписників. Так, Анна вперше публічно розповіла трохи інформації про свої романтичні стосунки. Дівчина зізналася, що вже багато років перебуває у відносинах. Головний секрет тривалих відносин, за словами доньки Заворотнюк, полягає в коханні.

" Так, ми разом вже дуже багато років. У любові", - заявила Анна.

скріншот з Insta Stories Анни Заворотнюк

скріншот з Insta Stories Анни Заворотнюк

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто зазначити, що на початку 2015 року ЗМІ писали про те, що обранцем Заворотнюк є Мансур Джамалдаєв. Батько юнака – бізнесмен чеченського походження.

До речі, перші стосунки у Анни були з російським репером Єгором Крідом. Після розставання виконавець назвав дівчину "занадто маленькою для серйозних стосунків".

Раніше ми писали про те, що Анна Заворотнюк у весільній сукні заговорила про зміни в житті: "Близькі поруч".

Нагадаємо, донька онкохворої Заворотнюк зізналася, що їй допомагає справлятися з бідами: "Люди йдуть з твого життя…"

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Заворотнюк повідомила про важкий стан мами: "Я дуже сподіваюся..."

Також портал Знай.uа писав, що донька онкохворої Заворотнюк чесно розповіла про свої проблеми і хвороби матері.