У Дубліні у вуличній бійці загинув ірландський футболіст Джош Данн.

Про це повідомляє The Irish Sun.

16-річного хлопця вбили у вуличній бійці, що зав'язалася, зі слів свідків, між двома компаніями. Данн помер від поранень у лікарні. Місцева поліція порушила справу про вбивство.

Данн грав за команду Академії ірландського "Богеміана".

Клуб виступив із заявою з приводу події в своєму Twitter.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Всі в Богеміані спустошені, дізнавшись про смерть гравця Bohs-SKB Джоша Данна за трагічних обставин. Джош був талановитим молодим футболістом, якого буде дуже не вистачати колишнім товаришам по команді і тренерам. Ми висловлюємо наші найглибші співчуття його родині та друзям",- написали представники клубу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Поляк протаранив машину з українцями, є загиблий: віз гроші старенькій матері. У польському місті Ополе в результаті ДТП загинув 18-річний житель Вінниці, уродженець села Владівка. В автомобілі знаходилося ще три громадянина України.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Молодий хмельничанин помер від побоїв суперника: "хотів привітати колишню". Чоловік прийшов привітати з Новим роком колишню цивільну дружину, і у нього зав'язався конфлікт з її новим коханцем.

Також «Знай.иа " писав, що Озвірілі кияни жорстоко розправилися з приятелем — побили і закопали живцем. У Київській області судитимуть чоловіків за підозрою в умисному вбивстві.