Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість виставила кумедне спільне відео з коханим чоловіком Володимиром Дантесом, позуючи в затишній домашній обстановці на кухні їх нового заміського будинку. Так, артистка створила ролик спеціально для популярної серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok, на якому нібито наспівувала трек Бьянки "А че-че".

При цьому Володимир спочатку просто дивився в кадр, в після почутого першого куплетаі слів, що вони з коханою "зовсім не пара" і "що скажуть люди" з подивом поглядав на Надю, намагаючись їй підігравати. Варто відзначити, що аккаунт в TikTok зіркова красуня почала вести ще коли він не був на піку своєї популярності і за досить короткий період часу їй вдалося зібрати майже 3 мільйони фоловерів, фактично щодня радуючи свою аудиторію новими відео, як кумедними, так і досить захоплюючими.

@nadyadorofeeva

@vladimirdantes ой 😂

♬ оригинальный звук - Твоя рыжая подруга Алёна

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"@vladimirdantes ой ♪"

"Ай-яй-яй, что же скажут люди?
Что мы с тобой никогда не будем,
И вообще я тебе не пара,
Я такая краля, и ты не тот парень.
Уходи, нет, подожди, останься...", - нібито співає Володимиру Дантесу Надя Дорофєєва.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.