Політолог і журналіст Юрій Романенко вирішив трохи збудоражити українську громадськість думкою про те, що це неправильно засуджувати інших людей за пластичні операції, у тому числі навіть Юлію Тимошенко.

Відповідним відео він поділився на своєму каналі на сайті "Ютуб"

"Тимошенко зробила пластичну операцію, і свині це обговорюють", — каже Романенко про тих, хто залишає коментарі з осудом.

"Всім свиням можу сказати наступне: рівень вашого світорозуміння дорівнює рівню ваших коментарів", — звертається експерт до українців, зауважуючи: "Вся країна свинарник".

Сам Романенко вважає пластичну операцію приватною справою, яка дозволяє людині виглядати у відповідності зі своїм почуттям. Він порівняв таке хірургічне втручання зі схудненням, для якого людина вдається до дієти чи бігу і не стикається з суспільним осудом.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Юлія Тимошенко після пластики, скріншот відео
Юлія Тимошенко після пластики, скріншот відео

Те, що пластика може вийти невдалою Романенко визнає, але каже таке: "Хто в житті не лажав, тим більше по чужій провині".

"Проблема пострадянських свиней — у свинарнику треба не виділятися", — стверджує політичний експерт, доводячи свою думку абстрактними розмислами про умовний Захід.

Таким чином, Романенко. декілька десятків разів назвавши українців свинями, став на захист Тимошенко та інших людей, які зробили собі пластичні операції. Для цього довелося винести за дужки розмислів специфіку владних відносин, нерівномірний доступ людей до економічних ресурсів, тиск патріархату на норми зовнішності, ейджизм, наявність специфічних розладів на кшталт дисморфофобії та подвійну мораль можновладців і обслуговуючих її еліт.

Нагадаємо, За що українці критикують Пацанку Покрищук після пластики: "Одягай фуфайку, не х*р виділятися".

Як повідомляв портал Знай.ua, Новий імідж Юлії Тимошенко спантеличив українців: "З обличчям Ольги Сумської".

Також Знай.ua писав, Юлія Тимошенко помолодшала на 20 років, українці не впізнали: як Ольга Сумська