Уругвайський футболіст, лівий півзахисник київського "Динамо" Карлос де Пена відпочиває у Дубаї. Там він і зробив серію характерних знімків серед пісків, на яких він немов грає у футбол сонцем.

Відповідними кадрами він поділився на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На них одягнений у білу футболку і чорні шорти Карлос де Пена використовує зірку з температурою понад 5,5 тисяч градусів Кельвіна як футбольний м'яч і демонструє як він кидає аут і б'є через себе.

Карлос де Пена, фото Інстаграм
Карлос де Пена, фото Інстаграм

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Такі фотосесії не єдина розвага для спортсмена у місті.

Разом зі своїм напарником, данським лівим вінгером "Динамо" Міккелем Дуелундом, де Пена катається на квадроциклах, баггі, гідроциклах і навіть літальних апаратах з реактивною струєю води.

Також Карлос похвалився видом з вікна: схоже, поселився він у якомусь з хмарочосів, оскільки навіть на високі будівлі дивиться звисока.

Нагадаємо, Луческу візьме на перший тренувальний збір в Емірати розширений склад "Динамо": стали відомі плани на січень.

Також Знай.ua писав, зірка "Динамо" не втрачав час у відпустці і захомутав українку