Відома українська телеведуча Марічка Падалко, яка нещодавно перехворіла на коронавірус, вже повернулася до роботи на телеканалі "1+1" і радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Нещодавно ведуча програми "ТСН" поділилася в соцмережі новою фотографією, на якій зображена на балконі без верхнього одягу – лише в легкій чорній сукні на ґудзиках. У підписі до знімку Падалко зазначила, що через погодну стихію Одеса застрягла в заторах і ледве рухається.

"Подивилася з балкону, що робиться на дорогах, і вирішила йти додому з роботи пішки. Пошкодувала, що не мала спортивний одяг 🥲 пробігтися 🏃‍♀️ Чула ще в новинах, що Одеса сьогодні ледь рухається. Здається, ми геть відвикли від снігу...."- написала телеведуча.

Марічка Падалко, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Дуже красива 😍😍😍", "Всю Одеську область замело все стоїть, залишайтеся вдома", "Виглядаєте прекрасно 👏👏👏", "Як вам щастить, а у нас немає снігу лише дощі і бруд😔", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Нагадаємо, Марічка Падалко поділилася в соцмережі рецептом смачного десерту від Валентини Хамайко під назвою "Шоколадна ковбаса".

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко навчила українців, як уникнути штрафів за мову: є чотири варіанти.

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко пояснила "плюси" суворого карантину: "Батьки голосно чокаються".