Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 780 тисяч чоловік.

Якось вона розповідала про нелегкий шлях і булінг з боку коханої молодої людини, з яким вона була вже після народження сина Платона. Їй доводилося жити в нестерпних умовах і слухати образи на свою адресу. А зараз вона виклала корисний, за її словами, пост і заговорила про тайм-менеджмент. На фотографії же вона постала на візку під написом: "Візьміть мене корм".

Час є найціннішим ресурсів - одне з найпоширеніших тверджень серед бізнесменів. І актриса погоджується з цим, так як у неї в тиждень п'ять робочих змін по 12 годин, іноді навіть буває по 16, А вільного часу залишається небагато, але потрібно вирішити побутові справи, які полягає в закупівлі продуктів, прибирання, проведенні часу з коханим, в поході до косметолога, на манікюр і так далі.

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram

В результаті необхідно грамотно розподіляти час і завдання. І Ксенія Мішина вирішила поділитися основними правилами, які їй резонують.

"Складайте список справ з вечора, тоді з ранку, ви не будете витрачати час на обдумування і не відвернетеся на щось не важливе; ставте найскладніші справи першими. Це гарант того, що ви не відкладіть їх на завтра; зверніть увагу, як часто відволікаєтеся на телефон не по справі; проводите час з дітьми) не знаю як це відноситься до тайм-менеджменту, але точно знаю, що якщо весь час жертвувати цим часом на догоду "важливих" справ, балансу не бачити!; делегуйте те, що можна делегувати. У мене це прибирання і іноді готування; групуйте справи, щоб витрачати на схожі завдання менше часу", — написала в публікації "Холостячка".

Як приклад вона навела закупівлю продуктів, а точніше аналіз тижня — які продукти доводиться докуповувати, чим їх можна замінити, які з них можна довго зберігати і закуповувати про запас, а також те, які заготовки допоможуть швидше готувати тощо.⠀

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін
Показати ще

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram

Коментарі, скріншот: Instagram (Мішина)
Коментарі, скріншот: Instagram (Мішина)

Нагадаємо, як виглядала Мішина до "Холостячки", обраницю Еллерта не впізнати

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Мішина згадала, як проходила свій нелегкий шлях: "Дуже страшно"

Знай.ua писав, Еллерта запитали, яка Мішина в ліжку: відповідь здивувала навіть Холостячку