Анастасія Покрищук сказала, чим закінчиться прохання коханого хлопця "переробитись" назад.

Популярна в соцмережах епатажна блогерка Анастасія Покрищук, яку знають під ніком Just Queen (просто королева) стала відомою завдяки своїй яскравій зовнішності. Попри те, що Анастасія збільшила губи, груди, зробити ліпосакцію підборіддя, видалила грудочки Біша та перефарбувала волосся, вона ще й стала володаркою найбільших штучних вилиць у світі. При чому, наколола Настя їх сама - філерами, якими зазвичай збільшують губи.

Завдяки штучним вилицям Анастасію знають і далеко за межами України. До неї часто звертаються за коментарем про "переробленість" закордонні журналісти. А вона неймовірно гордиться своїми вилицями.

Анастасія Покрищук, фото Instagram
Анастасія Покрищук, фото Instagram

На одній зі своїх Instagram-сторінок Покрищук продовжує серію відео під загальною назвою:"Поставте мені запитання", в яких у своєму стилі дає відповідає на все, про що її запитають.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Цього разу Анастасію запитали про те, чи погодиться вона прибрати штучні вилиці, якщо про це її попросить коханий хлопець.

Відповідь Покрищук була лаконічною і в її стилі: "Хлопець від*мокче".

скрін з Instagram Анастасії Покрищук
скрін з Instagram Анастасії Покрищук

Нагадаємо, Покрищук наїхала на "жлобарів" у ресторані

Як повідомляв портал Знай.ua, Покрищук попрощалась зі своїми фанатами в Instagram

Також Знай.ua писав, Покрищук назвала найбільшу помилку дівчат