Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, 25 січня на своїй сторінці в Instagram повідомила численним шанувальникам сумну новину - у віці 81 року пішов з життя її тато, Олексій Йосипович Жмур.

Знаменитість важко переживає втрату найріднішого чоловіка, присвятивши татові кліп і пісню "Почуття", на яку він дуже чекав. Так, артистка зізналася, що спочатку готувала для фанатів подарунок до Дня святого Валентина 14 лютого, проте через трагічні події перенесла реліз.

Виконавиця зізналася, що Олексій Йосипович з особливим трепетом чекав на відео, адже в ньому знялася мама Насті і його кохана дружина Лідія Петрівна, а сама пісня оповідає про батьків, що видають щасливу доньку заміж. У ролику зірка показала одну з найважливіших подій у своєму житті - момент довгоочікуваного весілля з Потапом, яке відбулося 23 травня 2019 року в одному із заміських ресторанів Києва.

""Почуття" - це ода любові, а любов - це той дар, який ми отримуємо від Всесвіту і батьків і несемо крізь все своє життя. Я щаслива, що у мене є кохана людина, з якою ми поділяємо любов і музику. І створили для вас цю неймовірну композицію.

Сподіваюся, що це відео вам нагадає всі найщасливіші моменти Вашого життя❤️

"Почуття" - ода закоханим і люблячим."

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще