Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість виставила серію милих кадрів, позуючи в затишній обстановці на задньому дворі їх з чоловіком Володимиром Дантесом заміського будинку. Так, артистка приміряла лише довгий махровий халатик білого кольору і масивні дуті черевики, показавши, з якого незвичайного заняття почався її день.

Красуня, незважаючи на мінусову температуру вирішила в такому вигляді пробігтися по засніженій галявині, ловлячи сніжинки і посміхаючись на камеру. При цьому зірка тримала в руках стаканчик з лате, без якого не проходить жоден її ранок.

"Не, ну якщо таааак красиво, тоді добре"

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті, засипаючи Надю компліментами: "Дорофєєва навіть взимку горить😂 🔥", "виглядає як фільм в Дісней
Надя принцеса в Дісней😅 ❄️♥️", "Снігова Dorofeeva😍 🔥", " Надя, замерзнеш😂 🙏"," кайфую від цих фото😍 🔥", "обожнюю сніг, дуже красиво", "сніг і Надя - відмінне поєднання!♥ ️ ✨ ", "Боже 😍 це так круто️️".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.