Відома українська співачка, колишня учасниця гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка зараз виступає під псевдонімом Dorofeeva, часто ділиться з багатомільйонною аудиторією яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу у своїх Insta Stories 30-річна артистка поділилася смішною фотографією, зробленою вдома в Києві. У кадрі Дорофєєва показала свою ногу, на яку був надягнений дірявий сірий носок. На фото можна помітити, як звідти стирчить її середній палець. Також у кадр потрапив шматочок інтер'єру кімнати – там видно телевізор, комод і червоний килим в радянському дусі, постелений на коричневий ламінат.

"Фак", - лаконічно підписала кумедний знімок Надя.

Надя Дорофєєва, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Володимир Дантес показав Надію Дорофєєву зовсім голою, груди прикривали лише пелюсточки. Зіркова парочка вирішила усамітнитися посеред казкового Балі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва приголомшила Вову Дантеса зізнанням: "Я тобі не пара". Артистка створила ролик спеціально для популярної серед зірок шоу-бізнесу платформи TikTok, на якому нібито наспівувала трек Бьянкі "А че-че".

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Дантес змусив Дорофєєву приїхати до свекрухи, Надю підриває: "Мати заборонила мені".

Також портал Знай.uа писав, що чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес розповів, що почому на казковому Балі: "Ціни впали на 60-70%".