Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила кумедний ролик в популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok. Так, на відео артистка позувала в студії звукозапису разом з актором Романом Полянським, виконуючи спільний роматничний трек "Полотенце" і не приховуючи ніжних почуттів один до одного.

Пара мило танцювала, не відводячи один від одного погляд, і ніжно торкалися, а в якийсь момент Аліна не зуміла приховати емоцій, поцілувавши Романа в губи. При цьму красуня була дуже рада тому факту, що зовсім скоро настане 14 лютого - День всіх закоханих.

@grosu_official

Очень-очень скоро к 14 февраля🥳💖 мы с @romanpolianskiy и наше #полотенце 🤪🤪🤪 #хочуврек #хочувтоп #хочуврекомендации #тренды #топ #рек

♬ оригинальный звук - GROSU

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Дуже-дуже скоро до 14 лютого 🥳 💖

ми з @romanpolianskiy і наше #полотенце 🤪 🤪 🤪 "

Варто відзначити, що після гучного і болісного розлучення Гросу з російським бізнесменом Олександром Комковим через менше рік шлюбу, виконавиці все частіше приписують роман з давнім другом, актором і режисером Романом Полянським.

Нещодавно 37-річний артист та Аліна разом відпочивали у засніженому Буковелі, часто виставляють спільні фото та весело проводять час. До слова, Роман Полянський знімався в більшості кліпів виконавиці, де грав її коханого.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.