Відома українська телеведуча Марічка Падалко, яка нещодавно перехворіла на коронавірус, вже повернулася до роботи на телеканалі "1+1" і радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Нещодавно ведуча програми "ТСН" опублікувала в соцмережі новою фотографією, на якій зображена зі своєю 12-річною донькою Марією. У підписі до знімку Палалко поділилася думками про освіту дітей.

"Хочете, щоб Ваша донька отримала, безкоштовно найкращу освіту, яку обере сама? Я з Вами! Хоча моїй старшій доньці лише 12. Але я мрію, що діти зможуть до закінчення школи визначитися, ким вони хочуть стати і не відкладуть свої реальні амбіції на кілька років.

"Я завжди хотіла бути "тим то" і "тим то", але батьки хотіли, щоб я пішла вчитися "туди то"... - так починається більшість моїх знайомств з тими, хто приходить до нас в школу на "плюси" в зрілому віці вчитися телебаченню.

Для мене такі сумні розмови стали своєрідним щепленням від того, щоб нав’язувати своїм дітям своє бачення їхньої майбутньої професії, а дати їм можливість обирати", - написала Падалко.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Марічка Падалко поділилася в соцмережі рецептом смачного десерту від Валентини Хамайко під назвою "Шоколадна ковбаса".

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко навчила українців, як уникнути штрафів за мову: є чотири варіанти.

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко пояснила "плюси" суворого карантину: "Батьки голосно чокаються".