Чоловік випадково дізнався про те, що він помер, коли порушив ПДР і його зупинила поліція.

Така "реальна містика" сталася на Полтавщині. Про неї розповіли в ТСН.

Костянтин Джеджеря проживає в селі Малий Тростянець Полтавського району, йому 37 років і за документами він вже рік, як помер. А на кладовищі лежить могильна плита із його іменем.

Про те, що він "мертвий" сам Костянтин дізнався випадково, коли його за кермом зупинили патрульні. Поліція перевірила його документи, і виявилося, що за ними чоловік помер рік тому. Про свою "смерть" Костянтин дізнався за 2 дні до дня народження.

Костянтин Джеджеря  випадково дізнався про те, що він "помер"
Костянтин Джеджеря випадково дізнався про те, що він "помер"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Пізніше з'ясувалося, що чоловіка "на той світ" відправив його брат. Потрапивши до лікарні з пневмонією, він назвав дані Костянтина, а на ранок помер. Слідчі не встановлювали особу померлого, а записали дані, які він вказав перед смертю

Як тепер стало відомо, брат Костянтина навмисно вказав не свої дані, тому що перебував у розшуку за скоєний злочин. У поліції цю інформацію не перевірили і справу за фактом смерті пацієнта в лікарні закрили.

"Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань вносилися на підставі інформації, зазначеної в медичній картці стаціонарного хворого КП "Перша міська клінічна лікарня Полтавської міської ради", — повідомив заступник начальника слідчого управління поліції Полтавщини Дмитро Поздняков.

Цією справою вже зайнялася прокуратура. А самому Костянтину Джеджері тепер через суд доведеться доводити, що він живий.

Нагадаємо, пенсіонерка померла від коронавірусу і повернулася додому, родичі остовпіли

Як повідомляв портал Знай.ua, закопане немовля вижило після 8 годин під землею

Також Знай.ua писав, Ісус Христос "воскрес" в Італії