Зіркове подружжя Володимир Дантес і Надя Дорофєєва під час локдауну полетіли відпочивати на Балі. Вони продовжують радувати своїх шанувальників яскравими фотографіями з відпустки, виставляючи їх на своїх сторінках в соціальній мережі Instagram, хоча сам відпочинок для них вже закінчився і вони вже прибули в Україну.

В Instagram Володимира Дантеса з'явилося чергове фото з басейну з пелюстками квітів, в якому був разом з Дорофєєвою абсолютно голими. Цього разу він прикрив голі груди Наді рукою, а сама виконавиця постала спиною на знімку.

"Доброго ранку! Всім поцелуйчик від @nadyadorofeeva і здивоване веснянкувате обличчя від мене))", — написав Володимир Дантес у підписі до фото.

Дантес і Дорофєєва, скріншот: Instagram
Дантес і Дорофєєва, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Буди Надю, не можна на воді спати)", "Доброго ранку. Гарного дня вам)❤️", "Прикольно! А це під твоєю рукою коліно або стегно Надюхи??)))", "А це Надя або інша", "Які ви класні😇", "Я думаю, що неможливо знайти більш красиву пару, ніж ви двоє ... І я говорю не тільки про естетику ❣️️", "Блін, довго розглядала фото, не відразу зрозуміла що то твоя нога зігнута))", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Дантес)
Коментарі, скріншот: Instagram (Дантес)

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Дантес замахнувся на "вовчиць" Винника: "Я повинен всіх..."

Як повідомляв "Знай.ua", Дантес приміряв Прозорі трусики і задивився на сідниці Дорофєєвої: "Спасибі герпесу"

Знай.ua писав, чоловік Дорофєєвої Дантес знову одружився: "Жили кілька років на самоті"