Зараз ми з вами поділимося списком молитов, які допоможуть, якщо ваш син міг оступитися на дорозі долі.

Спочатку слід сходити в Храм, поставити по одній свічці до ікони Ісуса Христа, блаженної стариці Матрони столичної і Миколи Чудотворця. Подати замовну записку за Здоров'я сина і в окрему вчеркнуть себе. Для домашнього моління будуть потрібні ще три свічки.

Потрібно усамітнитися в замкненій кімнаті, запалити всі свічки і поруч поставити перераховані вище виду. Молитися необхідно, представляючи сина тверезим, щасливим і здоровим. Кожну молитву слід читати три рази, роблячи ковточки святої води.

Молитви Матроні Столичній

Блаженна Стариця Матрона, заступниця наша і прохачка перед Господом! Дивишся Ти своїм поглядом духовним і в минуле і в майбутнє, все відкрито для тебе. Вразуми раба Божого (ім'я), дай пораду, покажи шлях до вирішення препядствия від пияцтва. Дякую Тобі за допомогу твою святу. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.

Молитва перед іконою "Невипивана чаша"

О, Премилостива Владичице! До твого заступництва зараз вдаємося, молінь наших не погорди, але милостивно почуй нас, дружин, малюків і матерів, і зціли тяжкою недугою піянства одержимих і того заради від мами своєї, Церкви Христові, і порятунку відпадають братів і сестер і Родник наших. О, милостива Мати Божа, торкнися сердець їх і скоро поклади від падінь гріховних, до рятівного стриманості приведи їх. Умоли сина власного, Христа Бога нашого, нехай простить нам гріхи наша і не відверне милості Своєї від людей власних, але нехай зміцнить нас в тверезінні і цнотливості. Прийми, Пресвята Богородице, молитви матерів, про чадех власних сльози проливають, дружин, про мужех власних плачуть, чад, сірих і убогих, заблукалими залишених, і всіх нас, до ікони твоєї припадають. І нехай прийде цей крик наш, молитвами твоїми, до Престолу Всевишнього. Покрий і дотримай нас від лукаваго ловлення і всіх підступів ворожих, в жахливий же годину фіналу нашого допоможи проити непреткновенно повітряна митарства молитвами твоїми, визволи нас вічного осуду, та покриє нас милість Божа в нескінченна повіки. Амінь.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Молитва Миколі Чудотворцю від пияцтва сина

Святий Чудотворець, Микола Угодник!Звертаюся до тебе з материнським проханням.
Ти постійно допомагаєш, тим, хто тебе просить про сприяння в справах актуальних.
Так почуй і моє прохання.
Прошу тебе змилуватися потрібно мною і відправити позбавлення моєму нащадку від пияцтва гіркуватого, губить його душу і тіло.
Прошу тебе, Чудотворець Микола, наслати на нього огиду в горілці і
до хоч яким іншим спиртним напоям.
Звільни сина мого від внутрішньої тяги згубної і шкодить здоров'ю, нехай неприємним і несмачним стане для нього все хмільне.
Зроби так, Святий Миколай, щоб мій син більше ніколи не зумів пригубити спиртне без почуття гидоти в душі і огиди потужного.
Зроби так, угоднику Божий, чудесами своїми прославився за життя, щоб мій син не зумів спиртне пити ні днем, ні нічкою, ні в гостях, ні вдома, ні в будній день, ні в праздничек.
Нехай Твоє слово потужне навічно призупинить сина мого від згубної хмільної пристрасті.
Як ніхто і ніколи зі святих горілку не пив, так нехай і Син Мій, Раб Божий (ім'я сина) ніколи її пити не буде і навічно про неї забуде.

Нагадаємо, молитва до Івана Хрестителя: Як правильно просити благословення у найсильнішого з пророків

Як повідомляв "Знай.ua", найважливіші молитви за батьків: за здоров'я і подяки за їх життя

Знай.ua писав, найсильніші молитви за здоров'я рідних: від онкологічних та інших важких хвороб