Президент і власник футбольного клубу "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що "біло-сині" не приносять йому грошей, і висловив думку, що вболівальники киян висловлюють недостатню матеріальну підтримку команді шляхом придбання атрибутики.

Слова футбольного функціонера наводить один з фанатських Instagram-каналів клубу.

"Коли ми купували Блохіну футболістів, то витратили 65-70 мільйонів доларів в одне трансферне вікно. Тоді був такий бюджет. Зараз він становить 25-30 млн.це нормально, враховуючи, що у нас грає дуже багато своєї молоді. Чи приносить мені "Динамо" хоч якісь гроші? З чого воно взагалі може їх приносити? "Челсі" від кожного матчу заробляє від 4,5 до 5 млн фунтів. Потім ці гроші витрачаються на зарплату одного або двох футболістів, але це не має значення. Клуб в плюсі", - стверджує Суркіс.

Мірча Луческу та Ігор Суркіс, скріншот відео
Мірча Луческу та Ігор Суркіс, скріншот відео

На доказ своїх слів президент "Динамо" навів історію з життя, в якій він порівнює українських уболівальників з британськими далеко не на користь перших.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Я був на матчі «Челсі» і «Тоттенхема». І мене хтось попросив купити футболку. Тоді ще грав Дрогба. Я пішов у магазин і простояв у черзі майже весь другий тайм. І там була не одна Каса, а п'ятнадцять. Можна зайти в наш клубний магазин і побачити сліди мишей. Але зате всі кричать, що підтримують і люблять «Динамо». Це все порожні слова",- розповів Суркіс.

Нагадавши, Луческу візьме на перший тренувальний збір в Емірати розширений склад " Динамо"

Також Знай.ua писав, Зірка "Динамо" не втрачав час у відпустці і захамутав українку