Відомий український продюсер, син легендарної співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко, на жаль, не кожен день радує фанатів новими кадрами з життя.

Однак сьогодні Руслан опублікував тепле сімейне фото зі своєю мамою Софією Ротару.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Руслана Євдокименка в мережі Instagram.

На опублікованому фото можна помітити щасливих Руслана Євдокименка і його зіркову маму Софію Михайлівну. Сім'я стоїть на тлі засніженої ялинки, в той час поки на вулиці йде сніг, що не стало перешкодою для зйомки сімейного кадру.

Руслан Євдокименко надзвичайно пишається своєю зірковою мамою, він дуже тепло до неї ставиться і не упускає випадку побути поруч з рідною людиною.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Сніговий вікенд! ❄️❤️",- підписав фото Євдокименко.

" Як же мало для щастя треба! Просто побачити улюблену Софію Михайлівну в доброму здоров'ї", " Як красиво!", "Руслан, не застудь нашу зірку", " приємно бачити Софію Михайлівну щасливою сміється 👏👏👏🔥🔥💋💋❣️❣️❣️🙏🙏🙏 Будьте завжди здорові, радісними і люблячими всіма нами, з Богом Вас!", "Любимки наші! Як вас приємно бачити!", "Яка краса, обожнюю Вас, здоров'я Вам міцного!", "Кращі!😍 ", "Позитивних вихідних вам бажаю і відмінного настрою!",

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Невістка Ротару Євдокименко показала дочку Софію з "ботоксними" губами: "хто з них мама?". Світлана Євдокименко показала фотографії з Софією

Як повідомляє портал «Знай.иа» Син Ротару показав покійного батька в молодості: ось за якого красеня вийшла заміж "Хуторянка". Руслан Євдокименко опублікував портрет молодого батька не дарма-є привід для святкового спогади.

Також «Знай.иа " писав, що Українцям показали шикарний особняк Софії Ротару: хвойний ліс і Range Rover на ділянці. 73-річна зірка радянської та української естради Софія Ротару під час карантину більшу частину часу проводить у своєму заміському будинку під Києвом.