Російський співак Вітас, відомий своїм сильним високим і протяжним голосом, вже давно зійшов з перших шпальт ЗМІ, але як і майже всі сучасні зірки, він подумав про своє представництво у соцмережах. Там Вітас і радує тисячі своїх підписників своїм контентом — правда, робить це він доволі рідко.

Остання публікація зі сторінки Вітаса у соціальній мережі "Інстаграм", де він має 200-тисячну аудиторію. З нею він і вирішив поділитися доволі специфічною "мудрістю".

"Магия жизни заключается в следующем - используйте действие для достижения бездействия" (Магія життя полягає в наступному - використовуйте дію для досягнення бездіяльності), — каже російський співак.

На зірці лазурного кольору худі та окуляри з дзеркальною поверхнею. Образ Вітаса богемно розслаблений, про його декадентський настрій говорить тон розмови та й сам посил фрази.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Проте аудиторія співака з його банальною мудрістю-трюїзмом сподобався: у ній вони все ж розгледіли раціональне зерно.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Нагадаємо, Вітас повернувся з туру по Китаю і зробив тривожну заяву в противірусній масці

Як повідомляв портал Знай.ua, Ніколаєв зізнався в почуттях до Лоліти

Також Знай.ua писав, Ігор Ніколаєв вшанував пам'ять свого друга, якого любили мільйони