Анна Заворотнюк, донька російської акторки Анастасії Заворотнюк, розповіла про завершення ремонтних робіт переїзд до нової квартири. Дівчина, чия мати зараз веде боротьбу з онкологічною хворобою, щаслива від того, що цей складний процес дозволив їй реалізувати свої сподівання.

Постом про це Анна поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

"Зовсім трохи залишилося до переїзду в квартиру, навіть не віриться що ремонт, нарешті, підходить до свого кінця. Він виявився набагато складнішим і довшим, ніж мені завжди здавалося. Але я відчуваю таке щастя, коли заходжу в квартиру і розумію, що в неї вкладена вся душа і виглядає вона саме так, як я і хотіла. Такі приємні відчуття і передчуття якогось нового життєвого витку", — написала Заворотнюк-молодша.

Публікацію дівчина супроводила серією фото, на яких вона позує у сірих штанах кльош і білому светрі. Вона то стоїть, то сидить біля сходів — з цього можна зробити припущення, що Анна проживає у двоповерховій квартирі.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше повідомляли, донька онкохворої Заворотнюк чесно розповіла про свої проблеми та хвороби матері.