П'ятьох учасників жорстокого побиття 15-річного українця Юрія Крученика в Парижі відправили під варту. Їм висунули звинувачення у справі про замах на вбивство.

Про це повідомляють французькі ЗМІ.

Всього перед судом постали 11 людей, найстаршому з них 18 років, іншим – від 15 до 17 років. Практично всі вони проживають в передмісті Парижа, муніципалітеті Ванв.

Повідомляється, що трьох підозрюваних суд звільнив, чотирьох відправив під судовий нагляд, а п'ятеро – перебувають під вартою.

"Їх підозрюють у тому, що вони сформували групу, яка готувала колективні насильницькі дії проти іншої групи людей, у відповідь на попередню бійку"— розповів прокурор Парижа Ремі Хейтц.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Парижі побили українського підлітка: OBOZREVATEL
У Парижі побили українського підлітка: OBOZREVATEL

Прокуратура продовжує розслідування у справі.

Нагадаємо, 15 січня, в Парижі, недалеко від Ейфелевої вежі група невідомих з битами і металевими палицями напала на студентів, які поверталися з коледжу. Всім жертвам нападу вдалося втекти, крім 15-річного українського студента Юрія, який отримав безліч травм.

В Парижі побили українського підлітка, кадр з відео
В Парижі побили українського підлітка, кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 14-річного українця жорстоко побили за кордоном: хлопець у комі, мама шукає свідків

Як повідомляє портал «Знай.иа» 15-річний українець прокинувся після побиття в Парижі і сказав перше слово: "Мама"

Також «Знай.иа " писав, що Зеленський розповів про побиття українця в Парижі: 10 на одного, з арматурою і зброєю