Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Від артистки не відстає і її зіркова колега - екссолістка "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка є іконою стилю для багатьох юних шанувальників. Обидві красуні підкорюють популярну серед зірок шоу-бізнесу соціальну мережу TikTok, завжди в тренді і є одними з головних жінок в житті продюсера і репера Потапа.

Так, Потап і Настя Каменських зіграли пишне весілля 23 травня 2019 року через більш ніж 10 років відносин, а Надя Дорофєєва не раз зізнавалася, що Олексій для неї як другий батько. Саме Потап вів Надю під вінець на їхньому весіллі з Володимиром Дантесом, адже батько співачки не зміг приїхати на торжество через те, що проживав у Криму.

Нещодавно зіркові красуні, яких так часто порівнюють між собою численні фанати, весело проводили зимові канікули зі своєю сім'єю. Настя і Потап відпочивали на райських Мальдівах, а Надя і Вова відкривали для себе острів Балі.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обидві зірки люблять демонструвати стрункі тіла в бікіні, адже наполегливо працюють над фігурами завдяки репетиціям, а також тренуванням. І хоч Каменських і Дорофєєва абсолютно різні, їх сміливі кадри однаково захоплюють шанувальників по всій Україні і за її межами.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.