Світ шоу-бізнесу тернистий, наповнений конкуренції і навіть ворожнечі. На герць стають Ані Лорак зі Світланою Лободою, такі різні співачки, проте одночасно такі схожі.

Ані Лорак на сцені з кінця 90-х, публіка пам'ятає її маленькою кучерявою дівчинкою, яка красивим голосом співає романтичні пісні. Ані Лорак вже була зіркою першого ешелону, коли Лобода зуміла потрапити в склад ВІА "Гри”. Там Світлана запам'яталася глядачу хіба тим, що дуже хоче на сцену - у її призивних і відвертих танцях не було скутості чи сорому. Лобода не боялася свого тіла і його сексуальності. Хоча Ані Лорак не надто використовувала агресивну сексуальність як спосіб привернення уваги, початок її кар'єри назавжди буде пов'язаним у головах українського слухача з нерозумінням, чому до кримінальної відповідальності за розбещення неповнолітньої не було притягнуто Юрія Фальосу - першого продюсера співачки.

Згодом обидві співачки докладуть усіх зусиль, щоб потрапити на Євробачення. Виступ Ані Лорак людям сподобається, вона посяде друге місце і повернеться додому зі славою.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Щоправда, це буде друга спроба співачки - під час першої на етапах українського відбіркового туру співачка не пройде, що спричинить ряд скандальних ситуацій. Терниста й дорога Лободи до Євробачення: її номер не отримав розуміння, вона залізла у великі борги задля своєї подорожі на сцену головного європейського конкурсу, місце Світлана отримає відносно низьке 12-те місце.

У історіях обох співачок є момент, коли вони йдуть від своїх продюсерів. У обох це пов'язано зі скандалами, плітками і неприємними ситуаціями. Проте факт залишається фактом, Ані Лорак зуміла зберегти право на власний псевдонім і пісні з попереднього репертуару, Лобода ж - ні.

Проте Світлані це пішло лише на користь, адже так вона зустріла свою нинішню продюсерку Нателлу Крапівіну. Жіночий тандем виявився дуже успішний, нині ритмічні, незвичні і веселі пісні Світлани співають у всіх країнах колишнього Радянського Союзу. Ба більше, Світлана не боїться гратися зі своє зовнішністю і створювати епатажний відеоряд.

Обидві співачки між власною країною і можливістю розвивати свою кар'єру прибутково обрали друге. Після подій 2013-2014 року співачкам не раді в Україні, їхні концерти неодноразово зривали. Нині обидві ведуть активну музичну діяльність саме у Росії.

Нагадаємо, раніше Гаряча поліцейська Ані Лорак у сміливому боді побешкетувала з напівголими " арештантами"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ані Лорак повернулася на батьківщину, українці обурюються: "Кароліна, ми…"

Також Знай.ua писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.