Популярна українська співачка, акторка і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість виставила серію зворушливих і стильних знімків, примірявши брючний костюм сірого кольору в тонку білу смужку і чорний міні-топ з глибоким декольте. Так, артистка ніжно обіймала піджак і з сумом дивилася в камеру, доповнивши жіночний образ акуратними аксесуарами у вигляді масивних сережок з бірюзовими вставками, а також золотою каблучкою на лівій руці.

Красуня зізналася, що останнім часом кількість питань про її сімейний стан і відсутність дітей просто зашкалює, а тому вирішила дати відсіч нав'язливим хейтерам. Зірка зізналася, що такі питання сильно засмучують її, адже якщо в численних інтерв'ю Даша не раз говорила, що не хоче пишного весілля, то про дітей мріє досить давно. Астаф'єва зазначила, що недоброзичливці просто намагаються "всадити" її в застарілий шаблон, адже виконавиці вже 35 років.

""Чому ти все ще незаміжня?! Чому у тебе все ще немає дітей?!"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Слабкодухим настійно рекомендую перегортати!

Неприємно, але що вже там, давайте все-таки поговоримо і, може, разом забудемо. Щирі і сміливі ви мої. Мої настільки, що відкидаючи будь-які рамки пристойності, змітаєте всі межі допустимого на своєму шляху.

Давайте подивимося на фото. На ньому людина, яка досягла віку, коли, часом, навіть саме слово 'вік' може принести нестерпний біль.

Чи впізнаєте ви в цьому фото себе? Чи часто вас 'б'ють' по морді цією фразою?

Адже проблема навіть не в самому питанні або відповіді на нього, проблема глибше — в самому бажанні всадити вас в давно застарілий шаблон з висоти своєї тупості.

Як же все-таки дочиста вирвати з себе таке сприйняття?"